Загадката на Sofia24.bg е свързана с един американски актьор и манекен. Той е

...
Загадката на Sofia24.bg е свързана с един американски актьор и манекен. Той е
Коментари Харесай

Той е продавал вестници преди да се превърне в известен манекен и обичан актьор

Загадката на Sofia24.bg е обвързвана с един американски актьор и манекен. Той е роден на 24 август 1981 година в Бъфало. Прякорът му е The Chad. Голямата му фантазия да стане състезател се разрушава след травма. Познахте ли го? Става въпрос за Чад Майкъл Мъри, най-известен с ролята си на Лукас Скот в сериала  " Самотно дърво на хълма “.

Той стартира работа, когато е на 10 години, като продава вестници. Любимите му реализатори са Франк Синатра и Джеймс Браун. Любимият му филм е " Боен клуб ".

Казва, че, в случай че не е станел артист, е щял да бъде педиатър.

Има четирима братя и една сестра. Майка им ги изоставя, когато Чад е на 10.

Атлет по природа, той е посъветван от здравна сестра да се опитва като манекен. Мъри получава стипендия от локалната фешън организация " Wright Model and Talent “, която му разрешава да се състезава в Орландо. Там той е видян от изследовател на млади гении. Кариерата му в Лос Анджелис се развива шеметно и за малко време той към този момент е модел на най-известните фешън къщи и дизайнери.

По време на престоя си в Лос Анджелис той получава дребна роля в сериала " Диагноза: Убийство ". Скоро по-късно неговата кино кариера процъфтява и Чад получава огромна роля в поредицата " Момичетата Гилмор “, където играе ролята на Тристин Дю Грей. Участва и в " Последствия " и в " Кръгът на Доусън ".

Чад превзема сърцата на почитателите по целия свят с очарователното си наличие на екрана. През 2003 г. взе участие във кино лентата " Шантав петък ", където играе дружно с Линдзи Лоън и Джейми Лий Къртис. В същата година красавецът получава основна роля (Лукас Скот) в тийнейджърския трагичен сериал " Трий Хил ". Снима се и в " Историята на Пепеляшка " дружно с очарователната Хилари Дъф.

На 16 април 2005 година Чад подписва брак с актрисата София Буш, с която по това време дружно вземат участие в сериала " Трий Хил " в ролята на Брук Дейвис. Развеждат се през декември 2006 година. През 2014 година той стартира връзка с актрисата Сара Рьомър. През януари 2015 година двойката афишира, че са се оженили и чакат дете. Синът им се ражда през 2015 година, а през март 2017 година се ражда и щерка им. Сара Рьомър е американска актриса и модел. Една от най-известните й функции е поддържащ воин в Disturbia.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР